Huolellinen suunnittelu takaa onnistuneen lopputuloksen.

Uskomme, että paras lopputulos vaatii pohjalleen huolella ja ammattitaidolla laaditut suunnitelmat. Mutta miksi panostaa lvi-suunnitteluun?
Rakennusprojekteissa lvi-suunnittelu muodostaa vain murto-osan kokonaiskustannuksista. Sen sijaan suunnittelupöydällä tehdyillä ratkaisuilla, kuten esimerkiksi lämmitysjärjestelmän valinnalla,  on suurin yksittäinen vaikutus rakennuksen elinkaaren aikana muodostuviin kustannuksiin sekä asumismukavuuteen.

Loppuun asti mietitty suunnittelu maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin pienten asumiskustannuksien, mukavien asumisolosuhteiden sekä parhaan mahdollisen jälleenmyyntiarvon muodossa.

Palveluihimme kuuluvat mm.

  • Uudisrakennusten lvi-suunnittelu
  • Remonttikohteiden lvi-suunnittelu
  • Jätevesisuunnittelu
  • Uudiskohteiden energiaselvitykset
Uutena palveluna meillä on mahdollista tarjota lvi-suunnittelun kanssa samassa paketissa myös sähkösuunnittelu. Kysy lisää tästä mahdollisuudesta.

Tilaa suunnitelmat helposti netistä!

Halusimme tehdä suunnitelmien hankkimisesta hieman helpompaa. Nyt voit tilata helposti uudiskohteen lvi-suunnittelun sekä energiaselvityksen suoraan verkkokaupasta. Klikkaa tuotetta alta ja lue lisää!

Kysymyksiä ja vastauksia

Lvi tulee sanoista lämpö, vesi ja ilmastointi. Käytännössä lvi-suunnittelija miettii miten ja millaisilla laitteilla nämä järjestelmät on kussakin rakennuksessa parasta toteuttaa. Voisi siis ajatella, että lvi-suunnittelijan tehtävä on muuttaa seinät ja katon sisältävä rakennus asuttavaksi kodiksi, jossa on talvella lämmin, hanoista tulee raikasta vettä ja ilma on puhdasta hengittää.

Meillä omakotitalon lvi-suunnitelman hinta asettuu yleensä välille 790 – 1190€ (alv 24 %). Hintaan vaikuttaa kerrosmäärä sekä mahdolliset piharakennukset kuten autotallit ja saunatuvat. 

Kyllä, meiltä saat myös energiaselvityksen. Energiaselvityksen hinta lvi-suunnitelman yhteydessä on 200 € (alv 24 %). Lämmitetyn yli 50 m2 autotallin tai muun lämpimän yli 50 m2 talousrakennuksen energiaselvitys nostaa hintaa 100 € (alv 24 %).

Kyllä voit. Nykyisin lvi-suunnitelmien hyväksyttäminen rakennusvalvonnassa onnistuu vaikka puhelimitse, joten käyntiä paikan päällä ei tarvita. Voimme siis tarjota suunnittelun samaan hintaan rakensitpa sitten Helsinkiin, Ouluun tai muualle Suomeen.

Helpoiten saat tarjouksen lähettämällä meille arkkitehdin laatimat pohjapiirustukset talostasi tai vastaamalla sivun oikeasta alalaidasta löytyvään chattiin. Mikäli sinulta ei vielä löydy pohjapiirustuksia, voit myös kertoa tarjouspyynnössä kohteesi kerrosmäärän, pinta-alan sekä mahdolliset talousrakennukset. Näillä tiedoilla voimme antaa sinulle tarkan hinnan lvi-suunnitelusta.

Esimerkki

Tarjouspyyntö lvi-suunnittelu ja energiatodistus. Kohde 2-kerroksinen omakotitalo Ouluun, 145 m2 + erillinen lämmin autotalli-/varastorakennus.

Uutta blogissa

Omakotirakentajan vinkit lämmitysjärjestelmän valintaan

Yksi omakotiasujan suurimmista kulueristä on lämmityslasku. Eikä ihme – Suomi on kylmä maa, joten lämmitystarvetta ei pääse karkuun. Siksi rakentajat ovat onnellisessa asemassa, sillä he voivat tekemillään päätöksillä vaikuttaa huomattavasti tulevan lämmityslaskunsa suuruuteen. Mutta mikä sitten olisi oikea vaihtoehto?

LUE KOKO KIRJOITUS »

Näin suunnittelu etenee

ALKUKARTOITUS

Käydään yhdessä toiveesi läpi ja valitaan niiden pohjalta juuri sinulle sopivimmat ratkaisut.

LVI-SUUNNITTELU

Laadimme alkukartoituksen pohjalta LVI-suunnitelmat, jotka takaavat tulevalle kodillesi erinomaiset asumisolosuhteet energiatehokkuudesta tinkimättä.

SUUNNITELMIEN LÄPIKÄYNTI

Käydään valmiit suunnitelmat yhdessä läpi ja tehdään vielä toivomasi muutokset.Tarvittaessa muokkaamme vielä suunnitelmia viranomaisten kommenttien perusteella.