Meidän vahvuutemme on asiakaslähtöinen ja kustannustietoinen lvia-suunnittelu asuin-, toimitila-, liike- ja hoivarakentamiskohteisiin.

Meillä kaikki lvia-suunnittelu lähtee asiakkaasta. Emme halua tarjota samaa ratkaisua kaikkiin kohteisiin, vaan mietimme aina mitä oikeasti tarvitset. Tiedämme myös, että rakennushankkeet etenevät nopeasti ja suunnitelmat muuttuvat matkalla. Siksi haluamme olla helposti tavoitettavissa ja valmiina vastaamaan kysymyksiisi sekä muuttuviin suunnitelmiin aina hankkeen alusta loppuun.

Meille on myös tärkeää, että budjettisi pitää. Mielestämme onnistunut lopputulos ei aina vaadi uusinta ja kalleinta tekniikkaa. Oivaltavilla, loppuun asti hiotuilla suunnitteluratkaisuilla päästään parhaaseen lopputulokseen sekä säästetään selvää rahaa niin hankinta- ja asennus- kuin käyttövaiheessakin.

Palveluihimme kuuluu myös energiaselvitykset vaativiinkin kohteiisiin.

NÄIN SUUNNITTELEMME

TIETOMALLINNUS

Hyödynnämme aktiivisesti tietomallinnusta kaikissa suunnittelemissamme kohteissa. Näin varmistamme, että tekniikka mahtuu sille varatuille paikoilleen eikä työmaalla tule vastaan kalliita yllätyksiä.

OLOSUHDESIMULOINNIT

Olosuhdesimuloinnilla varmistamme suunnitteluratkaisujen toimivuuden niin, että sisätiloissa on miellyttävää oleskella myös kesän kuumimpina päivinä.

OIKEAT TUOTTEET

Voimme laatia suunnitelmat käyttäen oikeita rakennusvaiheessa käytettäviä tuotteita, jolloin suunnitteluohjelmasta saadaan tarkat massaluettelot kustannuslaskennan tueksi.

Rakennatko omakotitaloa? Lue lisää lvi-suunnittelusta omakotirakentajille