Pientalon energiaselvitys

250,00 590,00  sis. alv 24 %

Pientalon energiaselvitys on tarkoitettu omakotitaloille, paritaloille sekä loma-asunnoille ja se sisältää:

 • Energiatodistuksen*
 • E-lukulaskelman eli laskennallisen energiakulutuksen
 • Tasauslaskelman eli laskelman lämpöhäviöiden määräystenmukaisuudesta
 • Lämmitysjärjestelmän mitoitusteholaskelman
 • Vaihtoehtoisten ratkaisujen esittäminen, mikäli energiamääräykset eivät täyty alkuperäisillä suunnitteluarvoilla
 • Energiaselvityksen päivitys ennen rakennuksen käyttöönottoa

*Energiatodistusvaatimus ei koske loma-asuntoja. Loma-asunnolle tulee kuitenkin laatia energiaselvitys muilta osin, mikäli se on ympärivuotisessa käytössä.

Saat 10 % alennuksen kokonaishinnasta, kun ostat samalla lvi-suunnittelun sekä energiaselvityksen. Alennus lasketaan automaattisesti kassalla.

Tilausohje

Valitse alta rakennuskohteesi sekä lämmitettyjen talousrakennusten lukumäärä. Talousrakennuksia ovat esimerkiksi autotalli tai pihasauna. Energiaselvitys tulee laatia vain lämpimistä yli 50 m² rakennuksista. Esimerkiksi alle 50 m²:n autotalli ei tarvitse omaa energiaselvitystä.

Tilauksen jälkeen asiantuntijamme on sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Energiaselvityksen toimitusaika on n. 1 viikko. Mainitse tilauksen yhteydessä, mikäli tarvitset energiaselvityksen nopeammalla aikataululla. Tilaus maksetaan laskulla toimituksen yhteydessä.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 003 Osasto:

PIENTALON ENERGIASELVITYS

Uudisrakentamisessa yhtenä rakennusluvan myöntämisen ehtona on energiaselvitys. Energiaselvityksellä osoitetaan, että rakennus täyttää sille laissa asetetut energiatehokkuuden vaatimukset.

Kokonaisuudessaan pientalon energiaselvitys koostuu useasta eri energialaskelmasta, joita ovat:

 • Energiatodistus
 • E-lukulaskelma
 • Tasauslaskelma
 • Lämmitysjärjestelmän mitoitusteholaskelma

 

Miten ostaminen toimii?

Voit ostaa energiaselvityksen helposti suoraan verkkokaupasta. Valitse vain valikosta rakennuskohteesi tyyppi sekä lämpimien yli 50 m² talousrakennusten lukumäärä, jonka jälkeen näet hinnan energiaselvitykselle. Tämän jälkeen voit lisätä palvelun ostoskoriin ja siirtyä viimeistelemään tilauksen täyttämällä omat yhteystietosi. Huomaathan, että tilausta tehdessäsi sinun ei tarvitse maksaa mitään vaan lähetämme sinulle laskun vasta valmiin energiaselvityksen toimituksen yhteydessä.

Tilauksen jälkeen olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Tämän jälkeen laadimme n. viikon sisällä kommentoitavaksi alustavan energiaselvityksen ja esitämme tarvittavat parannusehdotukset, mikäli energiatehokkuusvaatimukset eivät täyty alkuperäisillä suunnitteluarvoilla. Esimerkiksi taloissa, joissa on paljon suuria ikkunoita voidaan joutua valitsemaan paremmin lämpöä eristävät eli u-arvoltaan paremmat ikkunat, jotta päästään energiatehokkuusvaatimuksiin. Tarvittaessa alustava energiaselvitys päivitetään kertaalleen kommenttien perusteella, jonka jälkeen se luovutetaan sinulle allekirjoitettuna. Valmiin energiaselvityksen voi tämän jälkeen liittää rakennuslupahakemukseen.

Muistathan myös, että energiatodistus tulee päivittää toteutuneiden ratkaisujen mukaiseksi ennen rakennuksen käyttöönottotarkastusta. Meillä energiatodistuksen päivitys sisältyy aina hintaan. Päivitys onnistuu helposti olemalla meihin yhteydessä 2 viikkoa ennen käyttöönottotarkastusta.

 

Miksi hankkia energiaselvitys meiltä?

Meidän laatimamme energiaselvitykset sisältävät aina kaikki lain edellyttämät energialaskelmat sekä kelpaavat sellaisenaan rakennuslupahakemuksen liitteeksi.

Meille on myös tärkeää, että tekemämme energialaskelmat ovat oikein ja niihin voi luottaa. Pätevyyden osoituksena meiltä löytyy ylemmän tason energiatodistuksen laatijan pätevyys sekä olemme listattuna ARA:n pätevyysrekisterissä.

Laskennassa käytämme www.laskentapalvelut.fi -palvelua sekä RIUSKA-simulointiohjelmistoa.

 

 

Toimitusehdot
 • Palvelusopimuksen osana sovelletaan Konsulttitoiminnan yleisiä sopimusehtoja (KSE 2013).
 • Tilauksen voi perua 14 päivän sisällä, mikäli lähtötietokyselyn jälkeen asiakkaalla on epäselvyyksiä palvelutuotteesta.
 • Toimitetulla tuotteella ei ole palautusoikeutta (valmis energiaselvitys).